VOAB 1 wint winderig duel in Breda met 2 – 0

Dennis speelde de hele wedstrijd mee, waardoor deze storm voor een winderig duel zorgde. Vooral in de tweede helft speelde hij zijn eigen wedstrijd. Maar aan het einde van de wedstrijd kon VOAB de overwinning inpakken. JEKA 1 werd in blessuretijd door Mustapha Houba op 0 – 2 gezet en VOAB nam de volle buit mee naar Goirle.

In de eerste helft was VOAB overwegend in de meerderheid en kreeg de thuisploeg in Breda nauwelijks een uitgespeelde kans. In de 10e minuut  probeerde Casper van Beers de keeper van JEKA uit na een vrije trap die de goalie net over de lat kon tikken. Twee minuten later was er een dikke kans  voor Lars van Laerhoven, die echter in de verdediging smoorde. Kort daarop schoot Lars rakelings naast.
In de 21e minuut ging een afstandsschot van Casper net over.
Pas na een half uur spelen was er een eerste dreiging van JEKA maar uit de eerste corner vloeide niks voort.
Twee minuten later scoorde VOAB de 0 – 1. Uit een vlotte aanval schoot Daan Simonse op de lat en de terugkaatsende bal kwam voor de voeten van Tom Spijkers, die daar wel raad mee wist (0 – 1). Tom kreeg vlak voor de rust nog een kans maar hij knalde hoog over.

Na de pauze werd Stijn van Laarhoven in de 16 neergelegd door de keeper van JEKA. De strafschop werd genomen door Casper maar de keeper weerde zijn inzet met de voet.

De wedstrijd verliep verder vrij rommelig, de stormwind was vaak spelbreker. Er ontstonden zowaar kansjes voor de thuisploeg maar de beste waren toch voor VOAB. Zo schoot Stijn in de 68e minuut tegen een speler op. In de 85e hield debutant Tomas Roovers de nul door de inzet van JEKA met de voet te keren.
In de 87e minuut schoot Daan net over het doel. In blessuretijd ging Stijn op solotoer en hij stichtte gevaar in de vijandelijke defensie, waarna Mustapha van de situatie profiteerde en de winnende 0 – 2 binnenwerkte.

Zo werd VOAB toch de baas over Dennis en de thuisclub.