10-05-2020

Vanaf woensdag 29 april zijn de VOAB jeugdtrainingen in aangepaste stijl begonnen. Vanaf maandag 11 mei mogen ook de senioren met deze trainingen beginnen.

Daarbij dienen de RIVM / NOC-NSF richtlijnen voor Covid-19 gevolgd te worden.
Het is belangrijk dat ouders/verzorgers, trainers/coaches en spelers de richtlijnen aandachtig doornemen voordat de trainingen beginnen. Deze kun je vinden in 'VOAB protocol Covid-19' en het document 'veiligheid-hygiëne regels'.
Daarnaast vind je volledige NOC-NSF richtlijnen via deze link; https://nocnsf.nl/media/2669/ nocnsf_protocol_verantwoord- sporten.pdf

Van zowel ouders/verzorgers als trainers/coaches wordt verwacht dat ze de kinderen waar nodig de inhoud hiervan uitleggen en hier ook naar handelen.
De teams vanaf jo13 mogen alleen maar op 1,5 meter afstand trainen en geen fysiek contact hebben en verder is het verboden dat ouders het sportcomplex betreden. Ouders dienen in de auto te blijven en niet aan de poort te wachten of kinderen er naartoe te begeleiden. De trainers ontvangen en/of begeleiden de kinderen naar het veld.

Je gaat thuis vooraf naar de wc en douchen doe je ook thuis. Clubhuis en kleedkamers zijn gesloten. Je komt maximaal 10 min voordat dat de training begint naar het veld. Na het trainen dien je meteen het complex weer te verlaten.

Er wordt getraind op de voorste twee velden, het kunstgrasveld en het veld 2 dat daarnaast ligt. Omdat we nu slechts 2 in plaats van 5 velden tot onze beschikking hebben omdat het groot onderhoud van de velden door de gemeente al was gestart, is het onmogelijk om alle teams 2 keer op hun reguliere dag en tijd te plannen. We vragen hiervoor jullie begrip.

Verder informatie kun je vinden in de bijgevoegde documenten, lees alles svp aandachtig door.

Veel plezier met trainen!

Bestuur VOAB