Schrijf je nu in voor de Wilkin Sports voetbaldagen 2021
Alle jeugdleden geboren van 1 januari 2004 tot en met 31 december 2014 kunnen zich voor de Wilkin Sports voetbaldagen inschrijven!  Deelname aan de voetbaldagen is alleen mogelijk voor VOAB jeugdleden.
In 2021 organiseren we de 7de editie van de voetbaldagen bij VOAB, met nu voor het vierde jaar als naamgever Wilkin Sports de kledingleverancier van VOAB en tevens sponsor .


Programma
Tijdens de Wilkin Sports voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie ochtenden aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 13.00 uur en is zonder overnachting en lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een mooi Robey tenue en een certificaat met groepsfoto. Bij het tenue heb je de mogelijkheid om een rugnummer & naam er op te laten drukken, dit kost € 9,95 extra.

Locatie, data & kosten
De Wilkin Sports Voetbaldagen worden op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 augustus gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB).
Het deelnamebedrag voor de editie 2021 bedraagt € 90,- en dit wordt per automatisch incasso geïnd.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar roelvangorp@home.nl met daarin vermeld je naam, contactgegevens (mobiele nummer, emailadres), je geboortedatum, shirt + broek en sokkenmaat (met of zonder bedrukking, zo ja welke naam en nummer) en verder eventuele opmerkingen m.b.t. eten/allergieën etc.
Ter bevestiging van de deelname krijgt u ten allen tijden een mail.

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de dan geldende maatregelen m.b.t. het Corona virus.