De eerste trainingen zitten er op, we zijn op woensdag 11 oktober begonnen en op vrijdag 13 oktober met de tweede groep.
Met in totaal zo'n 25 deelnemers een mooie start, de trainers waren Sedat Siner en Marc van Rijswijk die geassisteerd werden door Joris en Bram.

Mocht je nu denken van ik wil ook deelnemen aan de trainingen van de VOAB Voetbal Academie? Dit kan nog, dan sluit je vanaf volgende week (18 of 20 oktober) of de week na de herfstvakantie (25 of 27 oktober) aan bij de woensdag of vrijdag groep.
Je hebt een '5 rittenkaart' hetgeen betekent dat je voor 50 euro recht hebt op 5 trainingssessies. De V.V.A. trainingen worden gehouden op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur en vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur op het kunstgrasveld van VOAB.
Graag bij aanmelding aangeven welke dag je wil komen trainen, dit wordt dan je vaste trainingsdag.

Iedereen die graag wil deelnemen kan zich aanmelden via een inschrijfformulier dat hieronder te downloaden is of verkrijgbaar is achter de bar bij VOAB. Het inschrijfformulier mag per mail worden toegestuurd naar voetbalacademie@voab.nl of bij de eerste training worden ingeleverd.

De trainingen staan onder leiding van gerenommeerde jeugdtrainers die uitgebreide ervaring hebben opgedaan bij verschillende clubs.

De 50 euro kan contant worden voldaan bij inschrijving tijdens de trainingsdagen.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de 2e helft van het seizoen (voorjaar 2018) de V.V.A. verder wordt uitgebreid, waarbij ook zeker wordt gekeken naar andere dagdelen, afhankelijk van de wensen van de leden en de beschikbaarheid van de velden.

Met sportieve groet,
VOAB Voetbal Academie