De laatste 3 plaatsen zijn vrij, dus  wil je deelnemen zie hieronder hoe je je kunt aanmelden.

Organisatie RABO-Wilkin Sports Voetbaldagen 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schrijf je nu in voor de Wilkin Sports Voetbaldagen 2018

Alle jeugdleden geboren van 1 januari 2006 tot en met 31 december 2011 kunnen zich voor de RABO-Wilkin Sports Voetbaldagen inschrijven!
In 2018 organiseren we de 4de editie van de voetbaldagen bij VOAB, met nu als naamgever RABO-Wilkin Sports de kledingleverancier van VOAB en tevens sponsor.

Programma
Tijdens de voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting maar wel inclusief lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een mooi tenue en een certificaat met groepsfoto.

Locatie, data & kosten
De RABO-Wilkin Sports Voetbaldagen worden op woensdag 8 augustus, donderdag 9 augustus en vrijdag 10 augustus gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB).
Het deelnamebedrag voor de editie 2018 bedraagt € 80,- en hierover krijgt u na aanmelding een mail met betalingsinfo. VOL = VOL!!

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar voetbaldagen@voab.nl met daarin vermeld je naam, contactgegevens (adres, huistelefoon, mobiele nummer, emailadres), je geboortedatum, t-shirt + broek en sokkenmaat en verder eventuele opmerkingen m.b.t. eten/allergieën etc.