Gerard van Gils hoofdtrainer/coach in het nieuwe seizoen  bij VOAB

Gerard zal aan het einde van het seizoen 2017/2018 het stokje gaan overnemen van William van Overbeek. Na een drietal jaren actief te zijn in een ondersteunende  technische rol op de achtergrond bij VOAB vanwege gezondheidsproblemen, heeft Gerard positief gereageerd op het verzoek vanuit de club om samen met de assistent-trainer Sedat Sinar de selectie weer onder zijn hoede te nemen.

″Ik voel me oké, heb zeker de drive, thuisfront is akkoord  en heb samen met de club dezelfde ambitie. VOAB bezit een prima staf en spelersgroep, William heeft prima werk verricht, Gerben van Limpt zie ik gedreven en bekwaam acteren bij het 2e team en Sedat wordt gewaardeerd binnen de club, kortom dit voelt goed ! ″

Het wordt voor mij geen nieuwe start van een trainerscarrière, ik neem deze stap echt vanuit onze gezamenlijke ambitie en om op termijn de weg voor een nieuwe generatie trainers (die zeker ook bij VOAB aanwezig zijn) vrij te maken, aldus Gerard.

Gerard van Gils werkt bij de NS waar hij de zaak op de rails moet houden.
(management infrastructuur).
Hij was voordat hij VOAB trainer werd, vier jaar trainer van Uno Animo. Verder heeft hij gewerkt bij NOAD, Oisterwijk, b.v.o. TOP Oss en bij de amateurs van Willem II.