SCO 1 - VOAB 1, wedstrijd van twee gezichten, eindigt in 2 – 2

In de eerste helft parkeerde de thuisploeg de spreekwoordelijke bus op eigen helft en was het moeilijk doorkomen voor de bezoekende ploeg uit Goirle. Hoewel, al in de eerste minuut was Maarten Immink dicht bij de openingstreffer. Hij kopte net naast. Dat deed hij nog een keer in de 23e minuut op een voorzet van Ludo Brock. Hij kopte opnieuw naast. De eerste helft was verder vrij saai, veel aanvallen van VOAB maar weinig rendement. Na de thee ontspon zich een ander spelbeeld na de 52e minuut toen Joran Beerens de bal keihard in het doel van keeper Rodney Schrauwen binnenschoot (0 – 1).

Dit dwong de thuisploeg tot meer aanvallend spel, maar die gaf daarmee ook meer ruimte weg voor de bezoekende ploeg uit de Goirle. Zo schoot Casper van Beers na bijna 60 minuten uur spelen uit een voorzet van Thomas Horvers over het doel. Aan de andere kant moest keeper Dirk Peeters een tweetal keren reddend optreden op gevaarlijke inzetten van de thuisploeg. Des te pijnlijker was het moment waarop Dirk een fout maakte waaruit aanvaller Tarik Zatyouh in de 75e  minuut de gelijkmaker binnen kon werken (1 -1). Die stand duurde maar kort want vijf minuten later ontwikkelde VOAB een goede aanval over meer schijven en Ludo Brock schoot vanaf afstand snoeihard de 1 - 2 voorsprong binnen.
Het venijn van de wedstrijd zat hem in de staart, toen invaller Jonathan Yuya-Kiabaka, vanuit het niets de bal in het doel van Dirk Peeters krulde en daarmee feitelijk het gelijkspel maakte. In blessuretijd was er nog een afgekeurd doelpunt van de voet van Stijn van Laarhoven, wegens vermeend buitenspel.
Hoewel VOAB niet verloor, kwam het puntverlies toch akelig over.