Beste quizliefhebbers,

Sommige fanatieke quiz – liefhebbers vroegen zich al waar hij bleef, de vermaarde VOAB – quiz.  Eindelijk is de kogel door de kerk! We gaan het 90 – jarig bestaan van onze prachtige club in de winterstop al inluiden met een spetterende quizavond.  Ooit begonnen met amper 20 duo’s die streden voor een frikandel en een biertje en nu uitgegroeid tot een fenomeen dat zijn weerga niet kent. Vrijdag 18 januari is het zover.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals het Kleurrijk Elftal, een Zachte Warming – up en de Gôôlse Mert. Klassiekers als de Tafel – ronde, Club X en de Alfabet – ronde zijn gebleven.

Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4 – tallen. Stoot de winnaars van vorig jaar van hun troon  en  geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen.

Hier vast wat vragen om warm te draaien:

*             Bij welke andere Tilburgse clubs was hoofdtrainer Gerard van Gils werkzaam?

*             Welke wereldkampioen van 2006 werd onlangs veroordeeld tot 2 jaar cel?

*             Wie scoorde het eerste doelpunt voor Panama ooit op een WK?

*             Welke speler speelde de ½ finale van het WK 2018, maar degradeerde met zijn club?

De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt komen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar quiz@voab.nl en minimaal één persoon moet binding hebben met VOAB (speler, leider, trainer, ouder etc)
Minimale leeftijd is 14 jaar.

We beginnen om 19.00 met de eerste vraag, inloop vanaf 18.30. Inschrijfgeld bedraagt € 20, - per team. Graag vooraf voldoen op rekeningnummer: NL71RABO1168202175 ten name van VOAB o.v.v. VOAB quiz 2019 en dan jullie teamnaam.

Sportieve groet van uw quizmaster en tot 18 januari.
Niels Fouchier