Op donderdag 15 augustus vond het VOAB voetbalcafe plaats met prominente oud VOAB leden Martin van Geel, Ton v/d Ven, Joris Mathijsen en Sam Lammers te gast. De presentatrice van de avond was Aletha Leidelmeijer (oa bekend van Fox Sports Eretribune).

Tijdens de avond werd er gesproken over de loopbaan van de vier (oud)spelers, hoe ze bij VOAB begonnen zijn, hoe en wanneer gescout, vervolg van de loopbaan, leuke anekdotes vanuit Joris, Martin, Ton of Sam. Maar ook mensen uit de zaal mochten hun anekdotes delen, vragen stellen of hun ervaring met een van de vier aanwezige vertellen.
Zo kwamen er oud teamgenoten en oud jeugdtrainers aan het woord.
Aletha zorgde dat de avond soepel verliep met leuke vragen, goede afwisseling van onderwerpen en interactie met het publiek. Zo was er een jeugdspeler van VOAB aanwezig met het debuutshirt van Sam Lammers met rugnummer 50 van zijn wedstrijd uit bij FC Groningen, dit was Cas Fouchier en hij werd geïnterviewd door Aletha en Cas vroeg daarna of Sam dit shirt kon signeren zodat hij het daarna weer kon inlijsten en thuis ophangen.

Naast alle leuke vragen, verhalen en anekdotes kwam er op het einde nog een mystery guest langs. De gemeente Goirle had in het geheim wat geregeld want niemand minder dan Ireen Wüst kwam langs en niet zomaar want eens in de twee jaar wordt de Ireen Wüst trofee uitgereikt voor sporters uit Goirle die iets speciaals neerzetten of bereiken. Dit jaar was de gelukkige prijswinnaar Sam Lammers die blij verrast was met deze prijs die hij uit handen van Ireen kreeg.

Hierna nog de nodige fans op de foto met enkele bekende sporters waarna het avondje voetbalcafe over ging in de reünie waar onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijgekletst kon worden en herinneringen opgehaald werden.