Beste trainers/leiders,

Zoals jullie misschien al hier en daar gehoord hebben ben ik (Harm Baart), bezig met het aanpassen van het slecht-weer-programma. Dit houdt in dat ik vind dat iedereen minimaal 1 keer de kans moet krijgen per week om te trainen. En dat dus ook als het slecht weer is.

Nu heb ik het volgende in gedachte, namelijk om mijn nieuw gemaakte schema eens gaan proberen. Dit wil ik gaan doen in de week van 13 t/m 16 mei.

Hoe dit die dagen dan in zijn werk gaat staat in het nieuwe slecht-weer-programma. Daarin vind je dus ook tijd en veld. Ik zal daarnaast al deze dagen aanwezig zijn en natuurlijk open staan voor vragen en hier en daar wat ondersteunen als dit nodig is.

Dit project is eenmalig, dat wil zeggen dat ik dit voor mijn school als opdracht doe. Wel geef ik dit plan aan bij het bestuur en mocht dit project gelukt zijn en is er veel tevredenheid over dan is het aan het bestuur om dit door te drukken. Tot slot wil ik nog aangeven dat er totaal geen druk bovenop ligt, dat je mee moet doen met jou team. Maar voor het slagen van mijn project en eventueel meer trainingstijd voor jou team zou ik het heel gaaf vinden als alle teams er zijn.

Met sportieve groet,
Harm Baart

Ps. zie hieronder link met het schema