Het jubileumweekend staat in augustus gepland met volop leuke activiteiten. Maar om alles goed te kunnen regelen moeten we bij meerdere activiteiten weten hoeveel mensen er aan mee gaan doen.

Voor de junioren en pupillen quiz op vrijdag 16 augustus werken we in viertallen, dus graag als viertal aanmelden. Bij de voetbalspellen voor senioren op zaterdagmiddag 17 augustus spelen we in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Graag voor die activiteit als groepje aanmelden. Bij de rest van de activiteiten kan iedereen zich individueel inschrijven.

Inschrijven? Ga naar de VOAB website en dan naar de jubileumpagina en daar staat onderaan een inschrijfformulier. (https://www.voab.nl/90-jarig-jubileum)

Op www.voab.nl vind je een overzicht van de aanmeldingen per activiteit.
We begrijpen dat veel leden aan het genieten zijn van hun welverdiende vakantie, mocht je toch tijd hebben en interesse meld je dan via de speciale VOAB 90 jaar jubileumpagina aan voor de leuke activiteiten in augustus.

Voor deze onderstaande activiteiten zien we graag een aanmelding:

Vrijdag 16 augustus
- Quiz pupillen (t/m JO13 en MO11 & MO13)
- Quiz junioren (vanaf JO14 t/m JO17 en MO15/MO17)

Zaterdag 17 augustus
- Voetbalspellen middag (Senioren/Dames/JO19)

Zondag 18 augustus
- Clinic meiden (met Nadine Noordam en Mauri v/d Wetering)
- Voetbalspellen ochtend (JO11 t/m JO8 & mini's)
- Voetbalspellen middag met oa een panna toernooi en les in freestyle voetbal en andere voetbalspelletjes. Allemaal onder leiding van voormalig wereldkampioen Jeand Doest. (JO12 t/m JO17)

Mochten er vragen zijn kun je mailen naar jubileumcommissie@voab.nl