Afgelastingen

AFGELASTINGEN VAN WEDSTRIJDEN:

Werkwijze afgelasting:
De velden worden volgens de regels van de KNVB gekeurd op de dag van de wedstrijd. Alleen in zeer extreme gevallen wordt hiervan afgeweken.
De keuring bij VOAB zal altijd tussen 07:45 uur en 08:00 uur plaatsvinden.

Algehele afgelasting:
Uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur zal de KNVB bekendmaken welke wedstrijden op zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zal de KNVB dit doen op zaterdag om uiterlijk 6.00 uur. 
Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur. 

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website www.knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts), Voetbal.nl (website en app) en teletekst pagina 603 (district Zuid I; indien er een kruisje staat is het afgelast)

Tevens wordt de afgelasting op de website van VOAB vermeld. Het wedstrijdsecretariaat wordt op de hoogte gesteld van afgelasting.

Afgelasting van thuiswedstrijden:
De afgelasting wordt op de website van VOAB, sportlink en voetbal.nl vermeld. De tegenstander wordt hiervan telefonisch door het wedstrijdsecretariaat op de hoogte gebracht. Het is niet de bedoeling dat spelers en/of ouders naar het clubhuis van VOAB bellen om te informeren of de thuiswedstrijd doorgaat.

Afgelasting van uitwedstrijden:
Het wedstrijdsecretariaat van VOAB wordt door de desbetreffende vereniging ingelicht over de afgelasting. De afgelasting wordt op de website van VOAB, sportlink en voetbal.nl vermeld. Het is niet de bedoeling dat spelers en/of ouders naar het clubhuis van VOAB of de club waar gespeeld wordt, bellen met de vraag of de wedstrijd doorgaat.

LET OP:
Staat er bijvoorbeeld een op de website van de tegenstander dat de wedstrijd is afgelast, maar in voetbal.nl is dat nog niet verwerkt, dan gaat de wedstrijd voor VOAB en de KNVB op dat moment gewoon nog door.

Oftwel; voetbal.nl is leidend. Uiteraard zal ons wedstrijdsecretariaat in zo een geval contact opnemen met de tegenstander. In dit geval dus ook weer niet zelf naar een vereniging bellen.

CONTACTPERSONEN VOAB:

Afgelastingen competitie- en bekerwedstrijden:
Peter de Keizer tel: 06-30369413 
wedstrijdzaken@voab.nl
Op openingsuren clubhuis (013-5300321; alleen voor de tegenstanders dit nummer)

Afgelastingen oefenwedstrijden:
Roy Baars, tel: 06-54992518 
voabjeugd@gmail.com / wedstrijdzaken@voab.nl
Bij geen gehoor: Peter de Keizer 06-30369413
Op openingsuren clubhuis (013-5300321; alleen voor de tegenstanders dit nummer)

Sponsors