17-06
Zaterdag 22 juni (10-12u): Inleveren wedstrijdshirts en trainingsmaterialen.

Beste VOAB-lid, ouder of verzorger, supporter,

Tijdens de bestuursvergaderingen en bij de vereniging hebben we het steeds meer over het alcoholgebruik van kinderen onder 18. Wij, als vereniging, gaan hier strenger op toezien. Alcohol verkopen aan jongeren onder 18 jaar en het drinken van alcohol door jongeren onder 18 jaar is voor beide partijen strafbaar. Aan de bar wordt geen alcohol verkocht aan leden onder 18 jaar, zoals ook wettelijk al is bepaald. Ons barpersoneel gaat hier extra op toezien.

Als vereniging voelen wij ons verantwoordelijk voor het gezond opgroeien van onze jongere leden. Alcoholgebruik terugdringen hoort daarbij. Een goede handhaving is echter niet eenvoudig.
Wij kunnen dat dan ook niet alleen. De hulp van de omgeving, leiders, trainers, en thuisfront is hierbij heel belangrijk.

Maak het niet de verantwoordelijkheid van VOAB en haar vrijwilligers alleen: neem ook uw verantwoordelijkheid als ouder/verzorger en bespreek de invloed van groepsdruk en de schadelijke gevolgen van alcoholgebruik op jonge leeftijd. Kijk ook even de wetgeving na: Nieuwe alcoholwet vanaf 1 juli 2021 (hsn-horeca.nl)

We hopen samen te kunnen zorgen voor een gezond sportklimaat!

 

Met sportieve groet,

Bestuur SV VOAB
 

Sponsors