VOAB 1 - TSC 1 eindigt in 0 - 2. VOAB miste de kansen, TSC niet
Selectie

Eerste bekerwedstrijd met 3 – 1 gewonnen

Soepele voorbereiding VOAB 1 op nieuw seizoen 2022-2023

Even in telegramstijl de verrichtingen in de voorbereiding met oefenwedstrijden.

Oefenpartij sc 't Zand 1 - VOAB 1 eindigt in 3 - 2. Voor VOAB scoorden Joran Beerens (uit een strafschop) en Stijn van Laarhoven.

VOAB 1 wint derde oefenwedstrijd. SARTO 1 werd met 2 - 1 verslagen. Voor VOAB scoorden Clemens Rijnvos en Sam van der Weijden.

Doelpuntenrijke oefenpartij VOAB 1 - Oirschot V. 1: 5 - 4, doelpuntenmakers VOAB: Tom Spijkers (2 x), Casper van Beers (2 x) en Stijn van Laarhoven .

VOAB wint met 5 - 0 van Hilvaria. Doelpunten: Casper van Beers (3x), Tom Spijkers en Jorn Verheijden.

Zaterdag 3 september opmaat bekerwedstrijden

Op de Maasdijk in Wijk en Aalburg, speelde VOAB 1 op een prima grasmat gelegen aan de oever van de Maas de eerste bekerwedstrijd tegen zaterdag tweedeklasser Wilhelmina ’26 1. Het werd een overtuigende 3 - 1 zege.
Door een foutje achterin kwam de thuisploeg na tien minuten op een 1 – 0 voorsprong. Djemal Arikan profiteerde behendig en pegelde de bal achter keeper Simon van Beers.
VOAB nam hierna het initiatief en kreeg diverse kansjes. Bij de derde hoekschop (in totaal acht) legde Joran Beerens de bal op het hoofd van Maarten Immink, die bekwaam binnenkopte (1 - 1). Wilhelmina kwam sporadisch tot een aanval en kwam niet tot scoren mede door het bekwame keepen van Simon.
Tom Spijkers maakte een schitterend doelpunt na een dieptepass van Lars van Laerhoven en een assist van Joran (2 - 1). Meteen na de rust scoorde Tom de 3 - 1 eindstand.
Jamal van de Wiel maakte zijn debuut in VOAB 1 tijdens een eerste KNVB-bekerduel.

Volgende bekerwedstrijd thuis: za 10-9, 17:00 uur: VOAB 1 - Roda Boys 1.