Terug naar overzicht
Droevig slot VOAB 1tegen Eindhoven 1 (0 – 3)
17-10-2022
Selectie

De wedstrijd was nauwelijks begonnen toen VOAB al tegen een 0 – 1 achterstand aankeek. Een foute pass van de verdediging stelde Romano Schalks in de 15e seconde in staat in vrije positie de 0 – 1 binnen te schieten. De wedstrijd duurde nog lang en de thuisploeg zette aan om de gelijkmaker te forceren. In de 6e minuut had Casper van Beers een eerste kans maar keeper Davy van Bokhoven was bij de les. Dat bleef hij tijdens de hele wedstrijd, vooral in de tweede helft. Hij hield zijn kooi schoon tijdens de legio aanvallen van VOAB. Zo stompte hij een keiharde vrije trap van de voet Van Joran Beerens over de dwarslat. Bij hoge ballen was hij baas i de 16.
VOAB creëerde gedurende de hele wedstrijd een overwicht, onder meer blijkende uit de hoekschoppenverhouding van 7 tegen 3. Maar de vele kansen, die de aanvallers van VOAB normaliter benutten, wilden er de afgelopen zondag niet in. Zowel Casper, Stijn, Joran en Tom misten om onduidelijke redenen hun kansen.
Eindhoven AV 1 kwam na een dik half uur met tien man te spelen. Servet Yazgan mocht vervroegd onder de douche. Dat hielp VOAB niet echt want de Eindhovenaren trokken zich massaal terug in de verdediging en gokten op de counter. De slotminuten naderen en de uitslag leek op 0 – 1 te blijven staan. Maar Wael Nasser dacht daar anders over. In blessuretijd scoorde hij kort achter elkaar de 0 - 2 en de 0 – 3 eindstand, VOAB met een kater achterlatend.

Op de foto VOAB 1, de staf en de pupillen O9-2 en 3