06-02
Afscheidsbijeenkomst voor Thom van Gorp is op vrijdag 10 februari 2023 om 13:00 uur in de Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek.
Terug naar overzicht
Meiden bezoeken PSV Feyenoord
29-11-2022
Vereniging
Meiden bezoeken PSV Feyenoord

VOAB meiden bij PSV Feyenoord

VOAB meiden bij PSV Feyenoord

Met een dubbeldeks bus met maar liefst 90 zitplaatsen vertrokken de VOAB meiden naar Eindhoven voor het bijwonen van de Eredivisie vrouwen wedstrijd tussen PSV en Feijenoord. Meer als 80 VOAB meiden en een paar ouders hadden zich aangemeld voor deze unieke gebeurtenis in de rijke VOAB geschiedenis. Nog nooit gingen er zoveel meiden samen op bezoek naar een voetbalwedstrijd.

Al ruim voor het vertrek stonden de meiden te trappelen om in de bus plaats te nemen, en het enthousiasme was groot. Want zelfs luchthoorns werden meegenomen.

Na een korte voerspoedige reis kwam men aan bij het PSV stadion waar er kaarten waren voor Vak J, recht achter de goal. Voor de wedstrijd waren er 10000 kaarten verkocht wat ook nog nooit was gebeurd voor een Eredivisie wedstrijd van  het vrouwenvoetbal.

PSV won verdient met 3-1 en  na de wedstrijd konden de meiden nog met de speelsters of de foto. Alle meiden kwamen dolenthousiast terug de bus in waarna de hele reis naar Goirle volop werd gezongen.

Dat dit naar meer smaakt was bij terugkomst wel duidelijk en hopelijk gaat dit in de toekomst nog meer gebeuren. En wanneer het meidenvoetbal zo blijft groeien zoals het nu gaat dan is het vast en zeker een kwestie van tijd voordat de bus weer richting Eindhoven gaat.