17-06
Zaterdag 22 juni (10-12u): Inleveren wedstrijdshirts en trainingsmaterialen.
Terug naar overzicht
VOAB JO19-1 succesvol onder trainer Bjorn Boer
27-02-2023
Bovenbouw
VOAB JO19-1 succesvol onder trainer Bjorn Boer

VOAB JO19-1 succesvol onder trainer Bjorn Boer

Sinds dit voetbalseizoen is Bjorn Boer  de nieuwe hoofdtrainer van VOAB JO19-1. Zelf speelt hij bij SvSSS uit Udenhout. Daar was hij de voorbije seizoenen hoofdtrainer van de JO19-1. Na twee promoties met SVSSS JO19-1, is hij met VOAB overeengekomen om de overstap te maken.

Bjorn vertelt: “wij startten dit jaar in de 4e divisie met drie doelstellingen: promoveren naar divisie 3, doorgaan in de beker en spelers doorontwikkelen voor de VOAB-selectie.

Na een wat moeizame start hebben we ons in de 1e seizoenshelft uitstekend ontwikkeld waardoor we prima prestaties hebben kunnen boeken. Inmiddels heeft dit geleid tot promotie naar divisie 3 en zijn we nog actief in het bekertoernooi.

In divisie 3 is de doelstelling om onszelf te handhaven en met 7 punten uit de eerste drie wedstrijden hebben we meteen een goede stap gezet in die richting. Verder spelen we onze volgende bekerronde woensdagavond 1 maart om 20:30 uur op het hoofdveld van VOAB tegen hoofdklasser Hilvaria JO19-1.”

Naast deze uitstekende teamprestaties hebben zich inmiddels al meermaals spelers aangesloten bij de seniorenselectie (waar ze ook meetrainen) met als resultaat drie O19-1 spelers die inmiddels hun debuut hebben mogen maken in VOAB 1.

Bjorn besluit: “het is tot nog toe een uitstekend seizoen met een fantastische spelersgroep, zowel op het veld als daarbuiten. Met deze groep focussen we ons nu op doorgaan in de beker vanavond en daarna op handhaving in divisie 3.