Terug naar overzicht
Robey voetbalschool VOAB
03-10-2023
Onderbouw
Robey voetbalschool VOAB

Beste (jeugd)leden en ouders,

 

De VOAB Voetbalschool gaat weer van start! Trainers Lars Bierens (hoofdtrainer JO13-1) en Ralph Simons (hoofdtrainer JO16-1) gaan weer de succesvolle samenwerking weer aan om de VOAB Voetbalschool in een nieuw jasje te steken.

 

Dit seizoen gaan we in kleinere groepen trainen met meer trainers, zodat er meer individuele coaching en aandacht is. Dit om een zo optimale mogelijke groei te bewerkstelligen. Doordat we in kleinere groepen gaan werken zijn er ook maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het doel van de voetbalschool is de functionele techniek verbeteren bij de jeugd (Jongens Onder 10 tot en met Onder 13 en Meisjes Onder 10 tot en met Onder 13), zodat simpele dingen niet meer fout kunnen gaan en spelers een basistechniek opbouwen voor de lange termijn.

 

Dit seizoen gaan we in drie blokken van 10 trainingen aan de slag. De eerste ronde van 10 trainingen staat al snel op de agenda. Vrijdag 6 oktober wordt namelijk de eerste training afgetrapt. De eerste groep traint van 16.45 uur tot 17.45 uur en de tweede groep van 18.00 uur tot 19.00 uur. De data (vrijdagavonden) zijn: 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november, 24 november, 1 december, 8 december en 15 december.

 

De kosten bedragen 50 euro per 10 trainingen*.

 

LET OP: Dit seizoen werken we bij de voetbalschool in kleinere groepen. Hierdoor zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan via de volgende link:https://forms.gle/dGf9Thmz6g9bf1Ae6

*De trainingen zijn niet los af te nemen.

Mocht u meerdere kinderen willen opgeven en kunt u het formulier niet nog een keer invullen? Stuur dan een mail naar voabvoetbalschool@gmail.com