Terug naar overzicht
Allereerste Jeugd ALV VOAB
21-03-2023
Vereniging
Allereerste Jeugd ALV VOAB
Allereerste Jeugd ALV VOAB

Op zondag 19 maart was er in het clubhuis van VOAB een bijzondere vergadering speciaal voor de jeugdleden van VOAB onder de 16.

De kinderen die de moeite hadden genomen om naar VOAB te komen hebben met het bestuur kunnen praten over zaken die zij belangrijk vinden. Een van de allerbelangrijkste punten die uit het gesprek naar voren is gekomen had betrekking op het rookvrije sportpark. Het liefst zouden de kinderen, net als het bestuur overigens, definitief een einde maken aan het roken rondom het voetbalveld.

Daarnaast is er gesproken over de mogelijkheid om op zondag met regelmaat een onderling mixed toernooi te kunnen spelen. De jongeren gaven ook aan graag een einde seizoen kamp te willen meemaken en voor in het clubhuis zouden ze een PlayStation zuil wel een mooie aanvulling vinden. De gezonde kantine is een goed idee maar het was toch wel erg lekker dat er een schaal met stukjes hamburger en kaassoufflés op tafel werd gezet. Eerst werd er alleen naar gekeken maar na het startschot van Aart werd er aangevallen.

Hoogtepunt van de ochtend was toch wel dat selectiespeler Stijn van Laarhoven aanschoof bij de vergadering. Er mocht hem van alles gevraagd worden en Stijn had ook leuke vragen aan de kinderen zelf. Top dat Stijn ondanks de domper van zijn blessure alle tijd nam om met de kinderen te praten over voetbal en VOAB!

Voor de winnaar van de afsluitende VOAB- quiz was een bal ter beschikking gesteld met daarop alle handtekeningen van de selectie van VOAB 1. Pepijn van Broekhoven won de quiz en mocht de bal mee naar huis nemen.

Wij vonden het een geslaagde ochtend en gaan dit zeker vaker doen. We hopen dan alleen op een wat hogere opkomst want wij vinden jullie mening belangrijk!