VOAB 1 verslaat fc Eindhoven av 1 met 2 - 3
31-03-2023
Selectie

Voab 1 verslaat Fc Eindhoven in eigen huis 2-3

VOAB 1 heeft donderdagavond een belangrijke overwinning geboekt uit bij Fc Eindhoven. In een spannend duel was het Casper van Beers die in de 85ste minuut de winnende goal wist te maken 2-3.

De wedstrijd was in de eerste helft gelijkwaardig met kansen voor beide teams. Na 25 minuten resulteerde dit in de 1-0 voor de thuisploeg. Het was Bob Adriaans die de bal namens Fc Eindhoven diagonaal achter keeper Roovers schoot 1-0. Voab toonde daarna karakter en ging op zoek naar de gelijkmaker. Vlak voor de rust kwam deze er van de voet van Casper van Beers. Zijn indraaiende vrije trap viel bij de 2e paal binnen. Ruststand dus 1-1 een goede weerspiegeling van de krachtsverhouding. Na de rust trok voab het initiatief naar zich toe, kreeg enkele goede kansen maar wist het net niet te vinden. Casper raakte oa van dichtbij de buitenkant van de paal. Net in deze fase counterde Fc Eindhoven naar de 2-1. Een prima voorzet van rechts werd vakkundig binnen gewerkt door spits Azmani. Opnieuw moest Voab in de achtervolging, de rug werd gerecht en Fc Eindhoven moest achteruit. Een rode kaart voor Fc Eindhoven speler Collin van Gool betekende dat de ploeg uit Eindhoven deze fase door moest zien te komen met 10 spelers.

En kwartier voor tijd was daar de verdiende gelijkmaker. Casper schoot een vrije trap van rand 16 meter in de bovenhoek 2-2.

Daarna ging voab gecontroleerd op zoek naar de overwinning waarbij FC Eindhoven gevaarlijk bleef in de omschakeling.

Zoals eerder vermeld werd Casper het goudhaantje. Vanaf de rechterkant kwam hij naar binnen en zijn schot van 18 meter viel onder de lat binnen. Buiten de goals van Casper viel het sterke spel van Bart Jans op en viel O19 speler Art Houben goed in. Een belangrijke overwinning waarbij de veerkracht van de ploeg vandaag de doorslag gaf. Zondag speelt VOAB 1 thuis tegen Geldrop 1. Deze ook weer belangrijke wedstrijd start om 14:00.