Terug naar overzicht
JO11-5 Kampioen
17-05-2023
Onderbouw

Zaterdag speelde de JO11-5 van VOAB in een direct duel, uit bij naaste belager Sarto, om de titel in de 4e fase. Om het in eigen hand te  houden, moest er gewonnen worden.

De spanning was dan ook om te snijden. Na een zenuwachtige openingsfase maakte Sarto al snel de 1-0. De oranje mouwen werden opgestroopt en dat werd beloond door een snelle gelijkmaker. In het tweede kwart kon er nog twee keer worden gejuicht en zo stond het bij rust 1-3. Sarto gaf niet op, kwam terug in de wedstrijd en maakte zelfs in de laatste minuut van het derde kwart de gelijkmaker: 3-3. In plaats van de koppies te laten hangen, trok VOAB dapper ten strijde en dat resulteerde in de knappe en verdiende 3-4 door hard werken van Danzell Arnoldus. De laatste minuten waren bloedstollend spannend maar de punten - en daarmee het kampioenschap - gingen trots mee naar Goirle.

Bij VOAB werden de spelers als ware kampoenen onthaald en getrakteerd op een drankje en een welverdiende vette hap.