18-09-2023
Selectie

VOAB 1 uit de beker na gevoelige nederlaag tegen Geldrop 1 (0 – 5)

De uitslag was geflatteerd maar de zege van de Geldropse formatie was verdiend.
In het eerste half uur waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en in de eerste helft kwamen er ook kansen voor de thuisploeg. Maar Geldrop scoorde in de 27e minuut, toen Rensel Bryson een verrassende snelle uitbraak succesvol afsloot (0 – 1). Kort daarop was het bijna gelijk toen Lars van Laerhoven overschoot. In de 36e minuut lanceerde Art Houben een prachtig schot, dat net overging. Clemens Rijnvos zag de door hem genomen vrije trap net naast gaan. Vlak voor de rust werd het over en weer nog spannend. Tom Spijkers zag zijn inzet tot corner verwerkt, Rensel Bryson kopte over het doel van Tomas Roovers. Toen viel uit het niets de 0 – 2 van de voet van aanvoerder Wouter Verstraaten, die in de 16 simpel kon intikken.
Meteen na de thee kon dezelfde Wouter de 0 – 3 binnentikken en was de wedstrijd nagenoeg gespeeld. VOAB kwam er in de tweede helft niet meer aan te pas. Trainer Ivo van Moergestel wisselde vijf spelers en zag zijn ploeg tien minuten voor tijd de 0 – 4 en de 0 – 5 om de oren krijgen.