Terug naar overzicht
JO 15-1 als kampioen naar Divisie
09-12-2023
Bovenbouw

De laatste speeldag brak aan waarop het heel spannend was wie er kampioen van de hoofdklasse ging worden bij de O15-1 competitie . Zo stonden VOAB JO15-1 en ODC JO15-1 gelijk in punten waarin ODC 1 doelpunt meer had gemaakt. Zo wisten de spelers dat er zelf meerdere doelpunten gemaakt moesten worden om te promoveren. Om 11:30 uur begon de wedstrijd op ons sportpark en kreeg VOAB veel kansen richting de goal van Bladella. In de 20e minuut kwam VOAB op voorsprong, Hassan wist knap de 1-0 te maken. Echter 2 minuten later lag de 2-0 er in met opnieuw een mooie 1/2 van Sten Fouchier op Hassan Abdulkader, zo kon Hassan de 2e goal op zijn naam schrijven. VOAB bleef aandringen en wist in de 35e minuut op een 3-0 voorsprong te komen door een mooie kopbal van Hassan na een goeie voorzet van Mees Vermeer. 1 minuut later wist VOAB door een mooie aanval vanuit meerdere combinaties over de grond op 4-0 te komen door een mooie goal van Sander van Stokkum. 5 minuten na de rust kwam VOAB op 5-0, weer scoort Hassan waarin hij zijn 4e van de wedstrijd maakte na een goede pass van Kas Hollanders. VOAB kreeg veel kansen maar wist er niet meer te maken. Na afloop van de wedstrijd was het dus nog heel even spannend omdat de andere wedstrijd van de concurrent nog bezig was. Maar de spelers en staf hoorde dat RKDVC- ODC eindigde in 4-7. Daardoor is promotie een feit en speelt de JO15-1 na de winterstop divisie! Spelers, Serkan en Niels gefeliciteerd!