VOAB 1 krijgt met 7 - 3 klop van Sparta '25 1
03-03-2024
Selectie

Een (ver) schrikkelijke avond in Beek en Donk

Eens in de vier jaar is het Schrikkeldag en juist op die dag speelde VOAB afgelopen donderdag een uitwedstrijd in Beek en Donk. Op het mooie sportpark speelde zich een wedstrijd af die wat de score betreft ook maar 1x per 4 jaar voorkomt. Bijna elke doelpoging leverde een doelpunt op. Een korfbaluitslag leek in de maak en met name de neutrale supporter zal genoten hebben van deze pot.

Voor de VOAB supporter was het wat minder maar desondanks scoorde Job van der Weijden met een prachtige volley de 3-3 en had daarvoor Jens Molenschot tot twee keer toe een corner binnen gewerkt. Helaas scoorde Sparta’25 nog voor de rust twee keer en na de rust nogmaals twee keer en werden de punten in Beek en Donk achtergelaten. Ondanks de 7-3 nederlaag was er nog wel sprake van een mooie avond voor JO 19-1 speler Stijn van Gils die zijn officiële debuut maakte.