Jobscoort 2 keer tegen TOP 1 (2 - 2)
25-03-2024
Selectie

VOAB 1 speelt in de laatste seconden gelijk tegen TOP 1 (2 – 2)

Job van der Weijden scoorde twee keer, waarvan een maal ruim in blessuretijd. In de 80e minuut had het bezoekende TOP 1 uit Oss nagelaten een blunder van de VOAB-defensie te benutten door een misser voor open doel en de stand op 1 – 3 te brengen.
In het degradatieduel waren beide teams aan elkaar gewaagd. VOAB had wat goed te maken na het drama tegen Emplina van een week geleden. Het team straalde wilskracht uit en ging vol op de aanval. Het eerste gevaar kwam na een dik kwartier toen aanvoerder Casper van Beers in kansrijke positie net over kopte.
Job profiteerde van een foutje van keeper Just van de Vondervoort en werkte na 23 minuten de 1 – 0 voor de thuisploeg binnen. Lang hield deze voorsprong niet stand want uit een goede aanval scoorde Knud van de Heuvel  van TOP twee minuten later de gelijkmaker (1 – 1). Casper plaatste in de 41e minuut een lob net over het doel. In de slotfase van de eerste helft zette TOP een aanval over links op en uit de daarop volgende voorzet wist Kian van Wanrooij te scoren (1 – 2).
In de tweede helft waren er kansjes voor VOAB. Casper probeerde het een paar keer uit vrije trappen maar had het geluk niet aan zijn zijde. Vince in ’t Ven schoot in kansrijke positie net over. De wedstrijd kabbelde voort. Tien minuten voor tijd was er opwinding toen VOAB scoorde, maar dat ging volgens de leidsman in buitenspelpositie. TOP miste een dikke kans op de 1 - 3 na de blunder achterin. Job maakte de gelijkmaker (2 – 2). Een gelijkspel was terecht in dit winderig duel.
Joram Bogers stond weer in het veld na lange tijd te zijn geblesseerd. Jammer genoeg voor hem en het team, moest hij al na tien minuten weer geblesseerd het veld verlaten