18-08
I.v.m. de slechte staat van velden 2 en 5 moeten deze zoveel mogelijk gespaard worden. Trainingen veld 2 gaat naar veld 3 en veld 5 gaat naar veld 4. Trainingen vanaf 19:30 kunnen wel op eigen veld i.v.m. duisternis/verlichting.
Terug naar overzicht
Afscheidswedstrijd VOAB 1 van 1e klasse
26-05-2024
Selectie

Afscheidswedstrijd VOAB 1 van 1e klasse tegen Sparta ‘25

Guus Baart scoorde in zijn afscheidswedstrijd de 1 – 0. Op slag van het einde werd het 1 – 1, voldoende voor klasse-behoud door Sparta, terwijl het voor VOAB niet meer uitmaakte. Sarto was al eerder veilig terwijl sc ’t Zand net de nacompetitiedans ontsprong. VOAB mag komend seizoen in de 2e klasse proberen de weg naar de hogere klasse terug te bereiken.
In de eerste helft van de wedstrijd ging de strijd nagenoeg gelijk op met kansjes over en weer. In de 18e minuut schoot Lars van Laerhoven keihard op doel. Keeper Bram Werdens kon de bal nog net tot corner overtikken. Job van der Weijden kreeg een kwartier later een dijk van eens kans maar hij schoot over.
Vlak voor de pauze zette VOAB een goede aanval over rechts op. Job gaf een dieptepass op Casper van Beers, die een scherpe voorzet voorlangs het doel afleverde waar Guus Baart de bal simpel kon binnentikken (1 – 0).
In de tweede helft was het balvoordeel vooral voor de bezoekers uit Beek en Donk, die minstens een veilig gelijkspel nodig hadden. Sparta verloor in de eerste helft Daan van Heijnsbergen wegens een rode kaart maar wist met 10 man toch dreigend te zijn. De VOAB-verdediging hield lang stand, Tom Spijkers had een dikke kans maar hij faalde de 2 – 0 te maken. Dat gaf Sparta adem voor een slotoffensief. In de 86e minuut kreeg Tijn van den Berg een vrije trap te nemen net buiten de 16. Zijn schot werd door Lucas Blaszkowski in eigen doel gewerkt, met een 1 – 1 eindstand tot gevolg.
Tijdens de wedstrijd werden Clemens Rijnvos, Guus Baart, Tom Spijkers en Maarten Immink gememoreerd die na dit seizoen stoppen voor de selectie.