18-08
I.v.m. de slechte staat van velden 2 en 5 moeten deze zoveel mogelijk gespaard worden. Trainingen veld 2 gaat naar veld 3 en veld 5 gaat naar veld 4. Trainingen vanaf 19:30 kunnen wel op eigen veld i.v.m. duisternis/verlichting.
Terug naar overzicht
Bart Brekelmans Vrijwilliger van 2024
23-06-2024
Vereniging
Bart Brekelmans Vrijwilliger van 2024

Bart Brekelmans Vrijwilliger van het jaar

Deze vrijwilliger is met voetballen begonnen bij de buurman Gsbw.
Hij heeft hier in zijn jeugdjaren gevoetbald. Later ging hij bij Voab voetballen, omdat veel van zijn vrienden hier ook al voetbalden.
Hij kwam bij Voab in de senioren bij het 2e te voetballen. Nog kort terug bij Gsbw, om daarna bij zijn vrienden in een lager Seniorenteam bij Voab te gaan voetballen.

Tot op de dag vandaag voetbalt hij nog steeds bij de Legends, 45 plus voetbal op vrijdagavond.

Waarom deze persoon dit jaar vrijwilliger van het jaar 2024?

Vanaf het begin dat zijn zonen bij Voab zijn gaan voetballen geeft hij in deze teams training en coacht of vlagt hij bij hen op de wedstrijddag op zatedag. In de vroege ochtend is hij clubscheidsechter bij wedstrijden van de lagere juniorenteams. Hij is jaren lid geweest van het A team, waar hij veel activiteiten voor de jeugd mee heeft georganiseerd.
Hij zet zich in voor verschillende toernooien zoals de Joris Cup, schoolvoetbal, seniorentoernooi, enz.
Verder verleent hij altijd hand en spandiensten voor in het clubhuis en staat hij steeds open om zijn schouders ermee onder te zetten om iets tot een succes te maken.

Daarom is hij dit jaar de terechte keuze op de vrijwilligersavond van het jaar, groot applaus voor Bart Brekelmans.