08-10
De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Terug naar overzicht
Grensrechter VOAB 1
10-09-2024
Vereniging
Grensrechter VOAB 1
“Word de held van VOAB 1 door een scherpe blik!”

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je een belangrijke rol spelen bij de successen, gezelligheid en teamspirit van ons 1e elftal? Dit kan voor het volledige seizoen (alle wedstrijden) of voor bijvoorbeeld 4 tot 8 wedstrijden.

SV VOAB speelt volgend jaar in de tweede klasse met een spelersgroep en staf bestaande uit jonge talenten en ervaren spelers. De staf bestaat o.a. uit een trainer /coach, keeperstrainer, assistent trainer en een fysiotherapeut / verzorger.

Als grensrechter ben je een onmisbare schakel binnen dit hechte collectief. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal, waardoor deze functie uitdagend maar ook zeer plezierig is. Met jouw kennis van de spelregels en je goede conditie ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen langs de zijlijn. Soms wordt een wedstrijd gewonnen dankzij de scherpe blik van een grensrechter, jij kan dat zijn!

Bij het eerste elftal van SV VOAB kom je in een warm en gezellig team, je bent dan ook meer dan welkom om mee te gaan op de legendarische teamuitjes en activiteiten. Verder worden er geweldige feesten en barbecues georganiseerd bij SV VOAB waar je van harte welkom bent!

Heb jij het in je om de grensrechter te worden van ons eerste elftal?

Aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie met Bas van Elsacker.

basvanelsacker@ziggo.nl /  06-53748726