De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Doelpuntenfestijn VOAB 1 tegen Bladella
23-09-2024
Selectie

Doelpuntrijke opening nieuw seizoen voor VOAB 1 (4 – 3)

De wedstrijd tegen Bladella 1 had een verrassende opening want na 35 seconden prikte Huib Liebregts de 0 – 1 binnen. Vanaf de aftrap ontstond er voor het doel, binnen het keepersgebied een scrimmage, waar Liebregts de verdediging van de thuisploeg te slim af was.
Er ontwikkelde zich een boeiende wedstrijd waarin beide partijen vol op de aanval gingen. Meteen na de aftrap kreeg Vince in ’t Ven een kans maar hij schoot naast.
In de 17e minuut was er een dikke kans voor Bladella, die niet werd benut. In de volgende tegenaanval kopte Stijn van Laarhoven net naast.
Het spel rolde op en neer. Waarbij kansjes werden verijdeld. Maar na een half uur spelen werd de verdediging van VOAB geringeloord door  Liebregts na een soepele aanval van de ploeg uit de Kempen (0 – 2).
De laatste tien minuten voor de rust waren voor VOAB. Na een fraaie aanval scoorde Stijn de aansluitingstreffer (1 – 2) en op slag van rust was Art Houben spekkoper na een snelle uitbraak van VOAB (2 – 2).
Na de thee werd de verdediging van de thuisploeg opnieuw gefopt door een snelle aanval die door Roel Abrahamans werd omgezet in een doelpunt (2 – 3).
5 minuten later scoorde Stijn van Laarhoven op schitterende wijze. Hij schoot uit stand over de keeper van Bladella de gelijkmaker binnen (3 – 3). Bladella bleef het laatste kwartier gevaarlijk maar doelpogingen bleven vruchteloos. VOAB daarentegen ging er met winst vandoor  na een knappe dieptepass op Vince, die in de 86e minuut beheerst scoorde (4 – 3). In de resterende tijd bleef VOAB overeind.
Trainer Bjorn Boer zei in Brabants Dagblad: ,,Een knotsgekke wedstrijd waarin beide ploegen verdedigend kwetsbaar waren. Hoewel op basis van het spelbeeld een gelijkspel wellicht terecht was geweest, smaakt de zege er niet minder om.”

Nick van Dun en Floris van Berkel debuteerden in VOAB 1 in de nieuwe competitie.