De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht
07-10-2024
Selectie

VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht met doelpunten en gemiste kansen

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen VOAB scoorde na een blunder van de verdediging van de Oosterhoutse ploeg. Aanvoerder Casper van Beers reageerde dankbaar en zette de thuisclub op een 1 - 0 voorsprong.
TSC zette flink druk in een poging minstens gelijk te maken. Na een kwartier spelen wist keeper Mats Vermeer een eerste kans van TSC te verijdelen. Kort daarop gaf Vince in ’t Ven vanaf de rechterachterlijn een voorzet en Art Houben kopte binnen, maar kennelijk was de voorzet van Vince van achter de lijn gedaan. Tien minuten later redde de keeper van TSC knap. Er volgde een sterke fase, waarin TSC enkele vette kansen miste. VOAB kwam in het laatste deel van de eerste helft sterk terug en had de beste kansen, die echter niet door Art en Vince werden verzilverd.
Na de thee zagen we het zelfde spelbeeld maar in de 51ste minuut werd Casper in de 16 gevloerd. De penalty werd onberispelijk benut door Floris van Berkel (2 - 0). In de 60ste minuut kopte Stijn Schriek uit een vrije trap de aansluitingstreffer binnen (2 - 1). Drie minuten later werd een speler van TSC ten koste van een strafschop neergelegd. Aanvoerder Ryan Snoeren voltrok het vonnis (2 - 2).
Dat werd tevens de eindstand nadat over en weer dikke kansen werden gemist. Coach Bjorn Boer zei in BD: “Dit was een erg open wedstrijd, waarin wij de eerste helft sterker waren en zij de tweede. We hadden goede kansen, maar deze puntendeling voelt wel passend uiteindelijk."

Op de foto staan scheidsrechter Bart Brekelmans en voorzitter Arnoud Strijbis met een heerlijk gebakje met het logo van VOAB. Ook de scheidsrechter coördinatoren en de mensen van het wedstrijdsecretariaat kregen natuurlijk gebak als dank!