De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Terug naar overzicht
VOAB 1 heeft off day in Udenhout
14-10-2024
Selectie

Het was een vreemde wedstrijd tegen rkvvSSS in Udenhout. Beide keepers speelden een hoofdrol door persoonlijke fouten. Het begon al in de 6de minuut toen na een vrije trap voor VOAB, Mathijs van Ingen de bal in eigen doel werkte (0 – 1).
De thuisclub had in het eerste half uur diverse kansen. VOAB hield moeizaam stand tot in de 26ste minuut aanvoerder Mathijs zijn fout goed maakte. Met een lob vanaf de middenstip belandde de bal over keeper Mats Vermeer in het lege doel (1 - 1). VOAB kwam tien minuten later weer op voorsprong. Casper van Beers werd met een dieptepass bediend, hij pikte de bal op en schoot de 1 - 2 binnen. Lang duurde de vreugde van de voorsprong niet, want met weer een fout van Mats in de 38e minuut, kreeg Jesse van Gils de kans om gelijk te maken (2 - 2). Casper probeerde de keeper kort daarop uit met een strak schot, maar die redde knap.
Op slag van rust wist Dirk van den Akker een snelle aanval af te ronden met een doelpunt en bepaalde hij de ruststand (3 - 2). Meteen na de thee scoorde SSS uit een buitenspelsituatie. Kort daarop schoot Casper een vrije trap vanaf de rand van de 16 net over. Later in de wedstrijd miste hij nog een kans.

De thuisclub probeerde in de rest van de speeltijd de voorsprong te behouden en dat gaf de match een onvriendelijk karakter. De scheidsrechter was druk met het uitdelen van kaarten en floot daarom 6 minuten langer door.