De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Verdedigingsfouten doen VOAB 1 de nek om
21-10-2024
Selectie

Gilze 1 won met 2 - 3

Beter dan trainer Bjorn Boer kun je het verlies van VOAB niet samenvatten. In BD zei hij: “Een totaal onnodige nederlaag, waar vooral uit blijkt dat we veel te gemakkelijk tegendoelpunten krijgen. Wij waren de bovenliggende partij maar missen teveel kansen, terwijl zij juist dodelijk effectief waren. Gilze counterde zich naar de zege.”
VOAB 1 was gedurende de wedstrijd inderdaad de bovenliggende partij, doch verkwanselde die status te gemakkelijk door ronduit slecht verdedigen. In het eerste half uur had de thuisploeg enkele kansen, maar de bezoekende partij produceerde in de 31ste minuut een counter waaruit Rudy van Hoek de 0 – 1 scoorde. Lang duurde die voorsprong niet want in de 36ste minuut maakte Stijn van Laarhoven in een scrimmage voor het doel van Gilze de gelijkmaker (1 – 1).
Na de rust ging het al snel mis voor VOAB. In de 49ste minuut fopte Gilze de verdediging toen Willem van Eijck de bal voor open doel binnen schoot  (1 – 2).
VOAB had wat overwicht, miste enkele kansen en kreeg in de 69ste minuut een strafschop toen Sam van der Weijden na een snelle uitbraak in de 16 werd gevloerd.
De goed leidende scheidsrechter Alain Ortiz den Hollander verwees naar de penaltystip. Aanvoerder Casper van Beers voltrok het vonnis (2 – 2).
Lang duurde deze stand niet want in de 70ste minuut ging de verdediging weer in de fout en maakte Rudy van Hoek daar dankbaar gebruik van door de 2 – 3 aan te tekenen. VOAB probeerde in een slotoffensief nog te scoren, wat niet lukte. De trainer van Gilze wist in BD  het pijnpunt van VOAB goed bloot te leggen: ,,Ze zijn kwetsbaar achter hun laatste lijn, daar hebben we drie keer uit gescoord.”