Afscheidswedstrijd VOAB 1 van 1e klasse
Afscheidswedstrijd VOAB 1 van 1e klasse tegen Sparta ‘25Guus Baart scoorde in zijn afscheidswedstrijd de 1 – 0. Op slag van het einde werd het 1 – 1, voldoende voor klasse-behoud
Doek voor VOAB 1 gevallen in Almkerk
VOAB 1 verspeelt 0 - 2 voorsprong en komt uit op 2 - 2. Het doek is gevallen.De uitwedstrijd in Almkerk tegen de gelijknamige club werd al na vijf minuten onderbroken voor een hevig
WNC 1 - VOAB 1 eindigt in 4 - 0
VOAB 1 verliest met 4 – 0 van WNC 1, weer een kans verkekenVOAB heeft nog twee spannende wedstrijden voor de boeg om te proberen zich te plaatsen voor de nacompetitie om in de eerste
HOOFD SPONSOR
BUSINESS PARTNERS
SPONSOR VAN DE WEEK
VOAB 1 mist te veel kansen tegen TSC1
VOAB 1 mist de kansen, waar TSC 1 er twee benutte (0 – 2)De wedstrijd speelde zich af op het terrein van de sv Reeshof vanwege de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld bij VOAB.
VOAB 1 in extremis voorbij Moerse Boys (2 - 1)
VOAB 1 wint in extremis van Moerse Boys 1 (2- 1)Het duel tussen beide ploegen uit de onderste regionen kende een bizar slot. In de 82e minuut verraste Dennis van Nijnatten van
Derby gewonnen door sc 't Zand (1 - 0)
Pittige derby sc ’t Zand 1 – VOAB 1 nipt door thuisteam gewonnen (1 – 0)Het was een pittige wedstrijd, waarin de kans op gele kaarten groter was dan op doelpunten. Scheidsrechter