Wedstrijd VOAB 1 TSC1 gespeeld bij de Reeshof
VOAB 1 in extremis voorbij Moerse Boys (2 - 1)
VOAB 1 wint in extremis van Moerse Boys 1 (2- 1)Het duel tussen beide ploegen uit de onderste regionen kende een bizar slot. In de 82e minuut verraste Dennis van Nijnatten van
Derby gewonnen door sc 't Zand (1 - 0)
Pittige derby sc ’t Zand 1 – VOAB 1 nipt door thuisteam gewonnen (1 – 0)Het was een pittige wedstrijd, waarin de kans op gele kaarten groter was dan op doelpunten. Scheidsrechter
HOOFD SPONSOR
BUSINESS PARTNERS
SPONSOR VAN DE WEEK
Hattrick voor Tom Spijkers
Tom Spijkers is het scoren niet verleerdVOAB 1 wint oefenduel met 0 – 6 van Dongen 1 (za)Afgelopen donderdagavond speelde VOAB 1 in en tegen Dongen 1 (za), de trotse koploper
Jobscoort 2 keer tegen TOP 1 (2 - 2)
VOAB 1 speelt in de laatste seconden gelijk tegen TOP 1 (2 – 2)Job van der Weijden scoorde twee keer, waarvan een maal ruim in blessuretijd. In de 80e minuut had het bezoekende
Pak slaag van Emplina voor VOAB (7-0)
VOAB 1 krijgt met 7 - 0 zwaar klop van Emplina 1De zware nederlaag kwamhard aan in het VOAB-kamp. Trainer Bjorn Boer noemde de uitslag in BD schandalig die we snel moeten vergeten.