Schrijf je nu in voor de Regionale voetbaldagen kersteditie bij VOAB
Alle voetballers/voetbalsters geboren van 1 januari 2004 tot en met 31 december 2014 kunnen zich voor de Regionale voetbaldagen inschrijven.

Nu met alle Corona maatregelen is het fijn dat de jeugd nog wel mag trainen/voetballen, alleen zitten er wel wat regels aan vast om het goed te regelen.
Aan de kersteditie bij VOAB mogen alleen leden van VOAB deelnemen.

 

Regionale voetbaldagen kersteditie 2020
Tijdens de Regionale voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie ochtenden aangeboden, deze zijn van 09:00 tot 13:00 uur.

Het programma is zonder overnachting en lunch, maar met fruit en gezonde snack.

Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden en het dus voor iedereen financieel aantrekkelijk te houden is deze editie dus zonder kleding & bal.

 

Locatie, data & kosten

De Regionale voetbaldagen worden op maandag 28 december, dinsdag 29 december en woensdag 30 december 2020 gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (Complex VOAB, te Goirle).
Het deelnamebedrag voor de kersteditie 2020 bedraagt € 60,- en na aanmelding ontvangt u een mail met verdere informatie waaronder de betalingsinformatie.

 

Afgelasting/annulering
Nu in deze Corona periode en winterperiode tijdens de kerstvakantie hebben we te maken met meerdere factoren waardoor het kan dat de voetbaldagen alsnog last minute niet door kunnen gaan.
Bij sneeuw of strenge vorst gaan de voetbaldagen niet door i.v.m. niet op de velden te kunnen, verder door de Corona maatregelen is binnensporten in een zaal niet mogelijk.
Ook houden we rekening met de dan geldende maatregelen wat betreft Corona, de gemeente Goirle bepaalt hierin wat mag & kan.
Mochten we de voetbaldagen af moeten gelasten dan betalen we u het deelnamebedrag terug op € 5,- administratiekosten na.

 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier in te vullen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail via info@regionalevoetbaldagen.nl

Met sportieve groet,
Organisatie Regionale voetbaldagen
William van Overbeek, Mathieu v/d Steen & Roel van Gorp