Schrijf je nu in voor de RABO Wilkin Sports Voetbaldagen 2019

Alle jeugdleden geboren van 1 januari 2006 tot en met 31 december 2012 kunnen zich voor de RABO Wilkin Sports Voetbaldagen inschrijven! 
In 2019 organiseren we de 5de editie van de voetbaldagen bij VOAB, met nu voor het tweede jaar als naamgever Wilkin Sports de kledingleverancier van VOAB en tevens sponsor en Rabobank ook sponsor van VOAB.

Programma
Tijdens de RABO Wilkin Sports voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting maar wel inclusief lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een mooi tenue en een certificaat met groepsfoto.

Locatie, data & kosten
De RABO Wilkin Sports Voetbaldagen worden op woensdag 7 augustus, donderdag 8 augustus en vrijdag 9 augustus gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB).
Het deelnamebedrag voor de editie 2019 bedraagt € 85,- en dit wordt sinds dit seizoen per automatisch incasso geïnd.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar voetbaldagen@voab.nl met daarin vermeld je naam, contactgegevens (adres, huistelefoon, mobiele nummer, emailadres), je geboortedatum, t-shirt + broek en sokkenmaat en verder eventuele opmerkingen m.b.t. eten/allergieën etc.
Ter bevestiging van de deelname krijgt u ten allen tijden een mail.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail of spreek Roel van Gorp aan.